Zo zet je de eerste stappen met Service Excellence binnen jouw organisatie

stichting service excellence

Aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden geeft Jean-Pierre Thomassen inzicht in hoe organisaties het Service Excellence gedachtegoed en model toepassen om het werken aan klantgerichtheid en -beleving fundamenteel te verbeteren.

Aan de orde komen:

  • Het gedachtegoed en model, het ontstaan ervan
  • Toepassing als organisatie-analyse
  • Overige toepassingen in de praktijk

Met de presentatie van het boek ‘Service Excellence’ in 2016 is een beweging van het fundamenteel werken aan een uitzonderlijke klantbeleving gestart. Vanaf het eerste moment zijn organisaties aan de slag gegaan met de vertaling ervan naar de eigen situatie. Dit in de vorm van assessments van de eigen organisatie en het bepalen van maatregelen om een uitzonderlijke klantbeleving structureel te organiseren. Immers, elke dag weer zorgen voor een uitzonderlijke klantbeleving vraagt veel van de strategie, cultuur, innovatiekracht en operatie van elke organisatie. Het is niet een trucje of een project, maar voor veel organisaties een fundamentele andere manier van managen en werken.

In deze presentatie laat Jean-Pierre Thomassen zien hoe een organisatie de eerste stappen kan maken. Dit aan de hand van praktijkvoorbeelden van verschillende organisaties. In deze sessie leer je hoe je binnen jouw organisatie met Service Excellence aan de slag zou kunnen gaan.

Locatie: Zaal 3 Tijd: 11:15 - 12:30 jean pierre thomassen Jean-Pierre Thomassen